Τί είναι το Anemos Magazine


Το «Άνεμος magazine» είναι μια καινούργια ολόθερμη προσπάθεια της ομάδας των παιδιών του «Ανέμου», να υπάρξουν όχι μόνο κινούμενοι στα στενά πλαίσια των εκδοτικών τους ονείρων, που καταλήγουν σε μορφή βιβλίου.

Είναι η ανάγκη των δημιουργών και των φίλων του «Ανέμου», να εκφραστούν και ν’ απλώσουν τις σκέψεις τους σε κείμενα, που θ’ αφορούν άλλοτε αυτόνομα κι αδημοσίευτα κείμενα πεζογραφίας ή ποιήματα κι άλλες φορές πάλι την ίδια την οπτική τους για την εποχή, αρθρογραφώντας για ό,τι τους συγκινεί, τους πληγώνει ή τους θυμώνει κοινωνικά.

Η εστίασή μας είναι τα χειρόγραφά σας κείμενα πεζογραφίας, ποίησης ή γενικής αρθρογραφίας με άξονες την ποιότητα ζωής, την ίδια την κοινωνία, τη μουσική, το θέατρο, το βιβλίο, τον πολιτισμό εν γένει. Γράψτε μας για ενδιαφέρουσες ταινίες, συναυλίες, βραδιές τέχνης, εικαστικά νέα κι ό,τι άλλο κάνει τη ζωή μας πιο χρωματιστή κι ενδιαφέρουσα.

• Στείλτε τα δικά σας κείμενα αποκλειστικά στο μέιλ
anemos.magazine@gmail.com (ΠΡΟΣΟΧΗ, η ηλεκτρονική διεύθυνση έχει τροποποιηθεί, αν προλάβατε να στείλετε κείμενα στη yahoo, κάντε παρακαλούμε τον κόπο να τα ξαναστείλετε στο νέο μέιλ, που βλέπετε), γράφοντας στο τίτλο, τον τίτλο του άρθρου-κειμένου ή ποιήματος και τ’ ονοματεπώνυμό σας.

Τα άρθρα είναι καλό να μη ξεπερνούν τις 500-700 λέξεις και τα κείμενα πεζογραφίας τις 1000 λέξεις, θα ελέγχονται από συνεργάτες του «Ανέμου» και τα σημαντικότερα απ’ αυτά, θα επιμελούνται τυπογραφικά και θα δημοσιεύονται γρήγορα.

Αν θέλετε να συνοδεύονται από φωτογραφία, αυτή θα πρέπει να αποτελεί πνευματικό δικαίωμα δικό σας και όχι κάποιου τρίτου προσώπου.

Αφήστε το νου σας ελεύθερο να ταξιδέψει και να γράψει. ΤΩΡΑ και στο μέλλον, έχετε το βήμα. Γιατί όταν στην ελεύθερη έκφραση και τον πολιτισμό λειτουργούμε χωρίς «υποδείξεις», το αποτέλεσμα ξεπερνάει τα όρια του μαγικού.

Από τα παιδιά του «Ανέμου»
μ’ εκτίμηση κι αγάπη στο δικό σας λόγο.


Βρείτε το περιοδικό του Ανέμου στην παρακάτω διεύθυνση:

http://anemosmagazine.gr
Το Anemos Magazine στο Facebook:

https://www.facebook.com/Anemos.Magazine


Ακολουθήστε τον Άνεμο

  
      

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κωδικός Ελευθερία»

Spot Χρήστος Φλουρής - «Σπίθα»

Spot Εμμανουήλ Γ. Μαύρος - «Ο υιός του Νείλου»

Spot Ελίνα Γαλανοπούλου - «Μια ζωή άντρες»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»