Περιοδικό Τηλέραμα Μάϊος 2014 • Βιβλιοπαρουσίαση: «Ο Απρίλης στάθηκε αλήτης»
Ένα γυναικείο βιβλίο, αφιερωμένο «στους ανθρώπους που δεν παραιτούνται». Κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα, για να «συνδυαστεί» με τον τίτλο του, μια και «...ένας Απρίλης πλανευτής, μια γυναίκα που ωριμάζει σαν ακριβό κρασί, ένα νησί γεννημένο από λάβα, η Σαντορίνη, κι ένας οριστικός έρωτας, που δεν κουράστηκε ποτέ να περιμένει, συνθέτουν το παζλ των τριάντα ωρών που θα χρειαστεί η Στέλλα μέχρι να δει ολοκάθαρα μέσα της και γύρω της».


«Μια σύγχρονη γυναίκα λίγο πριν από τα πενήντα, δραστήρια και εργασιομανής, διαρκώς σέξι χωρίς ειδικό λόγο και μάνα από καλή πρόθεση, η ηρωίδα του μυθιστορήματος νιώθει την ανάγκη να καθαρίσει την ομίχλη που κουκουλώνει τα συναισθήματα, τις ανάγκες και όσα η ίδια αντιλαμβάνεται ως φυσικό κόσμο γύρω της».


«Τριάντα ώρες στην καρδιά ενός Απρίλη υπόσχονται να φυσήξουν καινούριο άνεμο, να ξεσκονίσουν μνήμες που χρειάστηκε να κρατηθούν κρυμμένες, εγκλωβισμένες στο κουτάκι με τα παλιά θέλω της, που ξέμειναν απραγματοποίητα».


Συμπέρασμα; «Έρχεται κάποτε η ώρα που αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει ν’ αντιστρέψεις τον χρόνο, να κερδίσεις όσα δεν έπαψες να διεκδικείς στ’ αλήθεια ποτέ».

Ακολουθήστε τον Άνεμο

  
      

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Άνεμος Εκδοτική spot

Spot Χρήστος Φλουρής - «Σπίθα»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Λούσιfair, η βασίλισσα της Κυψέλης»

Spot Ελίνα Γαλανοπούλου - «Μια ζωή άντρες»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»

Συμπαραστάτες στο ταξίδι μας
Επικοινωνία:
Άνεμος Εκδοτική
Αιγίνης 14, Αθήνα
Τ.Κ. 11362
Τηλ. 210 8223574
Email: anemosekdotiki@yahoo.gr